5 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε μια ιστοσελίδα για κινητά

Γιατί μια ιστοσελίδα φιλική στα κινητά είναι ολοένα και πιο σημαντική;

Με τα έξυπνα τηλέφωνα να αντιπροσωπεύουν ήδη σχεδόν το 50% της κίνησης στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες, διατρέχετε τον κίνδυνο οι πελάτες σας να οδηγούνται στην έξοδο από την ιστοσελίδα σας και με κατεύθυνση προς ένα ανταγωνιστή. Μήπως ο λόγος είναι ότι δεν έχετε αναπτύξει μια ιστοσελίδα για κινητά που μπορεί να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες ενός έξυπνου τηλέφωνου του χρήστη.

Γιατί θα πρέπει να αναπτύξετε μια ιστοσελίδα για κινητά;
Τα κινητά νέας γενιάς (smartphones) έχουν ανοίξει έναν ολόκληρο νέο κοινό για τις επιχειρήσεις. Σχεδόν 73 εκατομμύρια άνθρωποι είναι αγοραστές με κινητά, ενώ περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι αγοράζουν αγαθά ή υπηρεσίες μέσω των smart phone τους. Ωστόσο, οι αγοραστές μπορούν να είναι σχολαστικοί. Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το  57% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας δεν θα συστήσει μια επιχείρηση με μια κακή ιστοσελίδα κινητού, ενώ το 40% θα στραφούν από τα κινητά τους σε μια ιστοσελίδα ενός ανταγωνιστή, αν είχαν μια κακή εμπειρία.

Υπάρχουν μερικά πολύ σαφή πλεονεκτήματα για να έχει κάποιος μια καλή ιστοσελίδα κινητού. Εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους θα μπορούσατε να χάσετε πελάτες από τους ανταγωνιστές σας, εάν ο ιστοχώρος σας δεν είναι φιλικός προς κινητά:

Η Ταχύτητα βοηθά – Οι περισσότεροι χρήστες κινητών δεν θέλουν να περιμένουν. Μια καλή ιστοσελίδα για κινητά έχει μια γρήγορη ταχύτητα λήψης με τις σημαντικότερες πληροφορίες που παρέχονται με σαφή και συνοπτικό τρόπο που είναι εύκολο να το διαβάσετε.

Πάντα συνδεδεμένο – Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Αυτό παρέχει μια απίστευτη ευκαιρία για τις πωλήσεις σε κάθε δεδομένη στιγμή, σε ένα ολοένα αυξανόμενο δυναμικό κοινό.

Η επίδραση Google – Η γιγαντιαία μηχανή αναζήτησης Google έχει συστήσει στους διαφημιστές του τα τελευταία χρόνια την ανάγκη γι ‘αυτούς να έχουν μια ιστοσελίδα για κινητά. Η εταιρεία γνωρίζει ότι αν οι χρήστες έχουν μια κακή εμπειρία σε ένα δικτυακό τόπο αυτό αντανακλά άσχημα στην εταιρεία. Έχοντας μια καλά βελτιστοποιημένο δικτυακό τόπο για κινητά παρέχετε επίσης μια άλλη μια ευκαιρία, να έχετε πρωτεύουσα θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Αφοσίωση των πελατών – Σε μια άλλη πρόσφατη έρευνα, το 66% των χρηστών έξυπνων τηλεφώνων, δήλωσε ότι θα ήταν πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν από μια καλή ιστοσελίδα κινητού. Επιπλέον, το 74% δήλωσε ότι θα ήταν πιο πιθανό να επιστρέψει σε αυτό το site στο μέλλον.

Δυνατότητα να συνδυάζει κόσμους – Μια καλή ιστοσελίδα για κινητά θα πρέπει να παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να πάει στην κανονική ιστοσελίδα της επιχείρησης για συμβατικούς υπολογιστές. Αυτό δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να σύρει τους πελάτες σε ένα ζευγάρι από διαφορετικές πλατφόρμες, αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια πώληση.

Με το 72% των χρηστών έξυπνων τηλεφώνων να αναφέρουν ότι μια καλή ιστοσελίδα κινητού είναι σημαντικό για αυτούς, είναι επιτακτική ανάγκη για τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να αρχίσουν το σχεδιασμό sites για να καλύψουν αυτή την ανάγκη. Από το 96% των χρηστών έξυπνων τηλεφώνων στην έρευνα είπαν ότι είχαν επισκεφθεί μια ιστοσελίδα που δεν τους άρεσε, τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσουμε ένα site που μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς για να κρατήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους και να αποτρέψετε την απώλειά τους από ένα ανταγωνιστή.

Το mobile marketing αυξάνεται με εκπληκτικό ρυθμό και θα συνεχίσει να αυξάνεται με αυξημένο ρυθμό. Η αναζήτηση από το κινητό γίνεται μια τάση για τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, ιδίως για τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Ως αποτέλεσμα, μια σχεδίαση ιστοσελίδων βελτιστοποιημένη για κινητά πρόκειται να είναι μια αναγκαιότητα για την επιτυχία σας. Υπάρχουν 4 δισ. τοπικές αναζητήσεις στο Google ανά μήνα, το 61% του συνόλου των τοπικών αποτέλεσμα αναζητήσεις σε μια αγορά, και το 55% των καταναλωτών χρησιμοποιούν το κινητό τους για να αγοράσουν τοπικά προϊόντα / υπηρεσίες. Έσείς έχετε κινητοποιηθεί;

No Comments

Post A Comment