TripConnect

TripConnect: Τιμές και Διαθεσιμότητα στο TripAdvisor

Το TripConnect είναι ένα νέο, συναρπαστικό εργαλείο που δίνει ένα νέο τρόπο για ξενοδοχεία και γενικότερα καταλύματα για να ανταγωνιστούν για κρατήσεις στην μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο. Μπορείτε πλέον να συμμετέχετε στη σύγκριση τιμών για το ξενοδοχείο σας απευθείας και όχι μέσω τρίτων. Όταν ένας επισκέπτης βάζει ημερομηνίες στη σελίδα σας στο TripAdvisor εμφανίζονται αποτελέσματα από διάφορες ιστοσελίδες που συνεργάζεστε, αλλά πλέον και από τη δική σας ιστοσελίδα!

Το TripConnect δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να φέρουν τους επισκέπτες που είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση απευθείας στην ιστοσελίδα τους, αφού έχουν δει τιμές και διαθεσιμότητα στο TripAdvisor. Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

Μεγιστοποίηση κρατήσεων – Οδηγήστε τους ταξιδιώτες απευθείας στη μηχανή κράτησής σας!
Το TripConnect στέλνει τους ταξιδιώτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση κατ ‘ευθείαν από το TripAdvisor στη σελίδα κράτησης της ιστοσελίδας σας. Κάντε την απευθείας κράτηση γρήγορη και εύκολη για τους δυνητικούς πελάτες!

Αύξηση των εσόδων – Γυρίστε άμεσες κρατήσεις σε upsell ευκαιρίες!
Το TripConnect στέλνει ταξιδιώτες απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Με αυτό τον τρόπο θα είναι ευκολότερο να προσφέρετε πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα (δωμάτια με υψηλότερες τιμές, υπηρεσίες, κλπ). Αυξήστε το ADR και το έσοδο ανά επισκέπτη μέσω της ιστοσελίδας σας!

Μείωση εξόδων – Κάντε περισσότερα ξοδεύοντας λιγότερα!
Προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες σας να βλέπουν τιμές και διαθεσιμότητα μέσα στο TripAdvisor, θα πάρετε περισσότερες άμεσες κρατήσεις, ξοδεύετε λιγότερα σε προμήθειες.

Το Cosmores είναι ήδη διαπιστευμένο για τη σύνδεση με το TripAdvisor και τα ξενοδοχεία που το χρησιμοποιούν μπορούν να ενεργοποιήσουν την καμπάνια μέσω του λογαριασμού τους στο TripAdvisor!

Σχετικά με τον αρθρογράφο, τη Marinet και την Cosmores

Ο Αλέξανδρος Δαμίγος είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Marinet και συνιδρυτής της Cosmores. Πρόκειται για τη πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που από το 2002 παρέχει υπηρεσίες στον τουρισμό και διαθέτει μια ολοκληρωμένη λύση προώθησης και διαχείρισης κρατήσεων προσφέροντας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, το booking engine, τον channel manager και την ηλεκτρονική προώθηση ενός ξενοδοχείου.

Η Marinet πρωτοστατεί στο χώρο της φιλοξενίας και προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικής προώθησης και μάρκετινγκ, διαχείριση social media και διασπορά τουριστικού προϊόντος σε περισσότερα από 600 ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Marinet στο τηλέφωνο (+30) 210 4101130 ή από την φόρμα επικοινωνίας: Φόρμα επικοινωνίας με την Marinet ΕΠΕ.

No Comments

Post A Comment