Hotelier CMS

Hotelier CMS – Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

η TOP ΕΠΙΛΟΓΗ για ιστοσελίδες ξενοδοχείων

  • Όμορφες ιστοσελίδες ξενοδοχείων.
  • Καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία.
  • Περισσότερες online κρατήσεις.
Λύσεις σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

Είμαστε πρώτα μια εταιρεία τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι όταν επενδύετε σε έναν ιστότοπο Hotelier CMS, επενδύετε σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τα ξενοδοχεία να ξεχωρίζουν στο διαδίκτυο.

Προηγμένη ενσωμάτωση του booking engine για την ολοκλήρωση της κράτησης. Απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης.

Συνδεδεμένο με τη μηχανή κρατήσεων επόμενης γενιάς της WebHotelier βελτιστοποιεί τη μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη σε κάθε συσκευή. Διαθέτει έξυπνες τιμές και δυναμική λειτουργικότητα που οδηγεί σε άμεσες κρατήσεις

Θέματα που δημιουργήθηκαν ειδικά για ξενοδοχεία. Τα θέματα μας είναι φτιαγμένα για ξενοδοχεία. Δείξτε εικόνες υψηλής ποιότητας σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας όπου έχει μεγαλύτερη σημασία για μετατροπή. Εμφάνιση εμπλουτισμένων μέσων για να πείτε τη μοναδική ιστορία πολυμέσων της ιδιοκτησίας σας. Δημιουργήστε σελίδες προορισμού για τους τύπους δωματίων σας. Ενσωματώστε ειδικές προσφορές και πακέτα που συνδέονται απευθείας με τη μηχανή κράτησης.

Ειδικευμένες ιστοσελίδες για το εστιατόριο, το σπα, τον χώρο εκδηλώσεων, αίθουσες, προσφορές ή στρατηγικές καμπάνιες. Αυξήστε τα βοηθητικά έσοδα με ολοκληρωμένο, φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό.

Χρησιμοποιείστε την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας για να αυξήσετε τα έσοδά σας.
No Comments

Post A Comment