TripAdvisor ενοποίηση ξενοδοχεία, B&B και πανδοχεία και εξειδικευμένα καταλύματα

Μια κίνηση που συζητιόταν καιρό είναι πλέον πραγματικότητα. Το TripAdvisor το επόμενο χρονικό διάστημα θα σταματήσει να εμφανίζει τα καταλύματα σε κατηγορίες όπως ξενοδοχεία, B&B και πανδοχεία και εξειδικευμένα καταλύματα. Θα περάσει σε ενοποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης. Η κίνηση αυτή είναι βέβαιο ότι θα φέρει περισσότερους επισκέπτες στις σελίδες των ειδικών καταλυμάτων που θα μοιράζονται την ίδια επισκεψιμότητα με τα ξενοδοχεία.

Παρακάτω το μήνυμα που ξεκίνησε ήδη να κυκλοφορεί από το TripAdvisor και καλεί τους διαχειριστές καταλυμάτων να επικαιροποιήσουν τις σελίδες τους ενόψη της ενοποίησης.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να παρατηρήσετε ορισμένες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο το TripAdvisor εμφανίζει τις επιλογές διαμονής στους ταξιδιώτες στα αποτελέσματα αναζήτησης κατά προορισμό.
Ανταποκρινόμενοι στα σχόλια από την κοινότητα του TripAdvisor, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε διάφορους τύπους καταλυμάτων – μεταξύ άλλων ξενοδοχεία, B&B και πανδοχεία και εξειδικευμένα καταλύματα – μαζί σε μία προβολή «Μέρη για να μείνετε» για κάθε προορισμό. Για τις επιχειρήσεις, η μετάβαση στα ενοποιημένα αποτελέσματα αναζήτησης θα διασφαλίσει ότι τα καταλύματα όλων των τύπων θα είναι ορατά και θα λαμβάνονται υπόψη από ένα πιο στοχευμένο κοινό πιθανών πελατών. Επιπλέον, η αλλαγή αυτή θα δώσει στους ταξιδιώτες έναν πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να βλέπουν μια ευρύτερη γκάμα διαθέσιμων επιλογών σε έναν προορισμό, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν το σωστό μέρος για να μείνουν.
Έχετε υπόψη ότι κάνουμε επίσης ορισμένες αρχικές αλλαγές στην Κατάταξη από ταξιδιώτες, καθώς εργαζόμαστε για να δείχνουμε στους ταξιδιώτες μια ευρύτερη γκάμα επιλογών διαμονής. Αυτή η ενημέρωση της Κατάταξης από ταξιδιώτες συνεχίζει να λαμβάνει υπόψη την ποιότητα, την ποσότητα και την επικαιρότητα των κριτικών, αλλά επίσης θα μετράει καλύτερα τη σταθερότητα στην απόδοση κάθε επιχείρησης με την πάροδο του χρόνου.
Ενόψει αυτών των αλλαγών, συνιστούμε θερμά να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να εξασφαλίσετε ότι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor είναι ακριβής και ενημερωμένη. Για να ελέγξετε και να ενημερώσετε την καταχώρισή σας στο TripAdvisor, συνδεθείτε στο Κέντρο Διαχείρισης και στην ενότητα «Προφίλ» επιλέξτε «Επεξεργασία των στοιχείων της επιχείρησης».
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του TripAdvisor

No Comments

Post A Comment