TripAdvisor Media Manager

Η κυκλοφορία του TripAdvisor Media Manager αποτελεί την εισαγωγή μιας νέας σουίτας διαφημιστικών υπηρεσιών και λύσεων νέας αγοράς που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν πιο συναφή και στοχευμένα ακροατήρια.

Σχεδιασμένο να βοηθήσει τους μεμονωμένους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τους διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν ειδικευμένα άτομα, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι το περιεχόμενό τους φτάνει στους καταναλωτές μέσω τριών επιλογών στόχευσης:

  • τοποθεσία χρηστών
  • τοποθεσίες που οι χρήστες επισκέφθηκαν
  • πρόσφατη δραστηριότητα σχεδιασμού ταξιδιών στο TripAdvisor

Η διαισθητική, αυτοματοποιημένη πλατφόρμα επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να ανεβάζουν το δικό τους δημιουργικό για γρήγορη αναθεώρηση και έγκριση από το TripAdvisor. Η μορφή της εγγενούς εγγραφής επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να δημιουργούν τις διαφημίσεις τους απευθείας σε πλατφόρμα για να ταιριάζουν απόλυτα με την εμπειρία κινητών του TripAdvisor. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να ορίσουν τον δικό τους προϋπολογισμό καμπάνιας και το χρονοδιάγραμμα, και στη συνέχεια να παρακολουθούν τα αποτελέσματα και να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σε πίνακα ελέγχου σε πραγματικό χρόνο.

Το Media Manager του TripAdvisor είναι διαθέσιμο τώρα μέσω του www.tripadvisormediamanager.com.

No Comments

Post A Comment