Σας παρουσιάζουμε το νέο RateParity, περισσότερο προηγμένο από ποτέ

Το σύστημα κρατήσεων πιο κοντά στην ιστοσελίδα σας

Η εικόνα σας παρουσιάζεται τώρα με τον πιο επαγγελματικό και εξατομικευμένο τρόπο.

  • Κομψό, σύγχρονο, μοντέρνο, φρέσκο, καθαρό
  • Με μια φανταστική full screen παρουσίαση
  • Μέσα στη σελίδα σας, όχι σε μια διεύθυνση URL ή υποτομέα εκτός του ιστότοπου
  • Με το λογότυπό σας, τις γραμματοσειρές σας, τα χρώματα σας
  • Αυξάνει το χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας
  • Βελτιώνει την κατάταξη της Google (SEO) μέσω της αύξησης του time on sight
RateParity.com new full screen interface, published on your domain

Λειτουργία metasearch

Το RateParity προσφέρει ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών ως μέρος ενός συνόλου προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν το conversion των απευθείας κρατήσεων.

Όταν ενεργοποιείται στον ιστότοπο ενός καταλύματος, εμφανίζει στους επισκέπτες με ξεκάθαρο και άμεσο τρόπο την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία του καταλύματος, συγκρίνοντας την καλύτερη διαθέσιμη τιμή της απευθείας κράτησης με την αντίστοιχη τιμή 3 ΟΤΑs – σε πραγματικό χρόνο. Επίσης παρουσιάζεται η ειδική τιμή μέλους για να προσδώσει προστιθέμενη αξία στις άμεσες κρατήσεις.

RateParity σε εμφάνιση full screen

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ημερολόγιο του RateParity για να επιλέξουν τις ημερομηνίες της προτίμησής τους. Η χαμηλότερη τιμή ανά ημέρα εμφανίζεται στο ημερολόγιο αποτελώντας πλεονέκτημα για τους επισκέπτες με ευέλικτα ταξιδιωτικά σχέδια. Επιπλέον είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αλλαγής του αριθμού των διαμενόντων, του μήνα και του νομίσματος.

Βάσει της αναζήτησης του επισκέπτη και τον αριθμό διαμενόντων, εμφανίζεται στο εργαλείο μια λίστα με όλους τους τύπους δωματίων με τους αντίστοιχους τιμοκαταλόγους.  Η πρόσκληση για δράση “Κάντε κράτηση τώρα” είναι διαθέσιμη δίπλα σε κάθε αποτέλεσμα.

Μια λεπτομερής παρουσίαση κάθε τύπου δωματίου, με την ισχύουσα πολιτική χρέωσης και ακύρωσης κάθε τιμοκαταλόγου, είναι επίσης διαθέσιμη όταν επιλέγετε ένα δωμάτιο.

Οι τιμές στην ενότητα “best price comparison” ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που ο επισκέπτης κάνει αναζήτηση διαθεσιμότητας δωματίων στο RateParity.

Επιπλέον, το εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα να παραθέσετε στον επισκέπτη 3 πλεονεκτήματα της απευθείας κράτησης –  Στην ενότητα “Why book with us?”. Έτσι δίνετε έμφαση στα οφέλη της απευθείας κράτησης σε σύγκριση με την κράτηση μέσω των ΟΤΑs.

Αναγνωρίζοντας την ισχύ που έχουν τα σχόλια στην απόφαση των ταξιδιωτών να πραγματοποιήσουν μια κράτηση, αποφασίσαμε να τα συμπεριλάβουμε στο εργαλείο μας και να σας βοηθήσουμε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο! Παρουσιάζουμε το μέσο όρο της αξιολόγησης του καταλύματος σας από 4 διαφορετικές πλατφόρμες και εμφανίζουμε τυχαία κάποιες από αυτές – κατόπιν αιτήματος.

Η χαμηλότερη τιμή κάθε μήνα εμφανίζεται επίσης στο εργαλείο, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους αναποφάσιστους επισκέπτες.

Ταυτόχρονα μέσω των συνδυαστικών προϊόντων έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τις προσφορές που ισχύουν για απευθείας κρατήσεις, αναδυόμενο μήνυμα εξόδου και εμφάνιση μηνυμάτων σχετικών με την απόδοση του καταλύματος σας.

Όλα τα εργαλεία προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν με το branding σας, εναρμονίζονται πλήρως με την ιστοσελίδα σας και μπορούν να είναι το ίδιο αποδοτικά σε καταλύματα όλων των μεγεθών.

RateParity extranet

Το σύστημα διαχείρισης δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τα εργαλεία που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα. Επίσης προσφέρει μια ξεκάθαρη εικόνα της απόδοσης του εργαλείου μέσω των εκτεταμένων στατιστικών που παρέχει. Τέλος, καθώς ακολουθεί την περιήγηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, καταγράφει τις περιπτώσεις που ανίχνευσε διαφορά στην χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή υπέρ κάποιου OTA, και σας ενημερώνει άμεσα.

Το RateParity αποτελεί την προτεινόμενη επιλογή για τη metasearch λειτουργία της ιστοσελίδας ενός καταλύματος και για το δεύτερο όροφο του οικοδομήματος των απευθείας κρατήσεων.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και μια δοκιμή μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στην ακόλουθη σελίδα:
Περισσότερες πληροφορίες για το RateParity.

No Comments

Post A Comment